Szerzői jogok

Jelen honlap használatakor – függetlenül attól, hogy Ön nem regisztrált, vagy az oldalon regisztrált felhasználó – elfogadja az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat elolvasta-e vagy sem.

A szerzői jogok nem ismerete nem mentesít senkit a felelősség alól, nem lehet semmilyen hivatkozás alapja, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag jelen portálnak és/vagy üzemeltetőjének bármilyen természetű kára, vagy hátránya keletkezik. Ebben az esetben az ügy jogi úton kerül rendezésre.

Jelen portál üzemeltetője tulajdonosa vagy a feljogosított használója a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal és egyéb anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak. A vállalkozás tiszteletben tartja a szerzői jogokat és az oldalon engedély nélkül nem használja mások szellemi termékeit és tudatosan nem sérti meg az idevágó jogszabályokat. Ha ennek az ellenkezőjét tapasztalja, haladéktalanul értesítsen bennünket, hogy a jogsértést mielőbb megszüntethessük.

Oldalunk teljes terjedelmében szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal, vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel – és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. Az itt leírtakon jelen portál üzemeltetője semmilyen más felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban. A jogosulatlan felhasználás büntető – és polgári jogi következményeket von maga után.

A portálon található fotók, képek, videók is az oldal üzemeltetőjének tulajdona, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatók ki. Az oldalon található fotók, képek másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel – és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatal tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető – és polgári jogi következményeket von maga után.

A portálon található szerzői jogvédelem adat álló tartalmak használatához minden esetben az oldal üzemeltetőjének írásbeli hozzájárulása szükséges.

Olvasói tartalmak

Tartalmak jelen portálon történő publikálásával – ideértve különösen az Orvos válaszol rovatba írt kérdéseket, az egyes cikkekhez írt megjegyzéseket, valamint az egyes nyereményjátékokhoz kapcsolódó tartalmakat – olvasóink ránk ruházzák a jogot, hogy adott tartalmakat részben vagy egészben, szabadon felhasználhassuk, beleértve adott tartalmak módosítását is. Fenntartjuk magunknak továbbá a jogot, hogy az oldal szellemisége szempontjából nem megfelelő, jogot sértő vagy obszcén tartalmakat oldalunkról eltávolítsuk.

Olvasóink így különösen hozzájárulnak ahhoz, hogy az Orvos válaszol rovatba írt kérdéseket – a teljes névtelenség megőrzésével – portálunkon is publikáljuk, miután abból eltávolítottunk minden, a kérdést feltevő személyére utaló információt.
Jelen portálon megjelenő és olvasható véleményekért és hozzászólásokért az üzemeltető semmilyen nemű felelősséget nem vállal. A tartalomért kizárólag az azt elhelyező személy viseli az abból adódó esetleges következményeket, az abból fakadó vagyoni és nem vagyoni károk megtérítésének kötelezettségét.

A hivatkozásainkról

Nagy gonddal válogatjuk meg azokat a szervezeteket, amelyekre oldalunkon internetes hivatkozásokat helyeztünk/helyezünk el, az általuk közölt információk helyességéért abban az esetben sem vállalunk semmilyen nemű felelősséget, ha Ön az oldalunkon talált hivatkozáson keresztül jutott el oldalaikra.

close