Hasi fájdalom

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktor!
3 éjjelt már nem tudtam végig aludni, mert jobb oldalt görcseim vannak ami az egész hasam beteríti, meg a jobb lapockám, háziorvos adott ultrahang vizsgálatra beutalót de csak 5 hét múlva mehetek, és addig mit csináljak? Nappal is állandó hányingerem van gyenge vagyok esek össze, csak üres kenyeret eszek, mivel külön diétára nem telik, meg nagyon nem is tudom mit lehet a fűszereseken kívül enni, már van őrvősíműhiba miatt 1 lányom 21 éves nem szeretném ha én is ilyen ok miatt buknék ki, mert mi lenne a lányommal miért kell 5 hetet várni 1 ultrahang miatt mikor ilyen rosszul van az ember addig vagy megesz a fene már, vagy önmagam gyógyítgatom. Mit tegyek Ön szerint? Házi orvos addig nem csinál semmit és nem is ad míg nincs eredmény, ha ismét megyek hozzá letromfol ő az orvos nem én, és elköszön, de már nagyon nehezen viselem ezt az állandó hányingert pedig b6 is szedek, meg NO-SPA gyógyszert.
2012. 08. 14. | 13:38

Kedves Kérdező!
A panaszai alapján epekőbetegség lehetősége merül fel. Amennyiben állapota nem javul mégis menjen vissza háziorvosához, aki sürgősséggel beutalhatja vizsgálatra, vagy forduljon orvosi ügyelethez vagy sürgősségi osztályhoz. Amennyiben súlyosak a panaszai nem kell /nem szabad 5 hetet várnia a vizsgálatra.
A diétát bővítheti főtt krumplival, kétszersülttel, háztartási keksszel, teával, szűrt gyümölcslevekkel, párolt csirkehússal, krumplipürével stb. A fűszeres, zsíros ételeket kerülje.

Orvosszakértő 2012. 08. 15. | 23:54
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close